Τμημα Διοικητικης Επιστημης και Τεχνολογιας

a

13 Δεκεμβρίου, 2023

Ενημερωτική Εκδήλωση «Από το γραμμικό μοντέλο στο κυκλικό – Ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών» από την DAISSy-ΕΑΠ, στο πλαίσιο του Έργου RE-START

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Από το γραμμικό μοντέλο στο κυκλικό – Ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου RE-START – Reinforcing the circular economy model for START-ups, το οποίο υλοποιείται από την DAISSy, ως εταίρος στην Ελλάδα. Η δράση πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών (Κτίριο ΔΕΤβ, αίθουσα ΔΕΤβ0.1 –  Δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Συγκρότημα Πανεπιστημίου Πατρών, περιοχή Κουκούλι, Πάτρα).

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές/φοιτήτριες και προσφάτως αποφοίτους Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου, συμβούλους επιχειρήσεων, εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες και οποιοδήποτε άτομο ή φορέα επιθυμεί να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Πραγματεύεται τη μετάβαση από το γραμμικό επιχειρηματικό μοντέλο στο κυκλικό και τα διαθέσιμα εργαλεία για την επίτευξη της μετάβασης αυτής.

Η εκδήλωση εστιάζει στην παρουσίαση του κυκλικού επιχειρηματικού μοντέλου, των καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων και του εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλικής επιχειρηματικότητας του έργου RE-START, τα οποία έχουν αναπτυχτεί με τη συμμετοχή της DAISSy-ΕΑΠ στο πλαίσιο του έργου.

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς όλες/όλους
  • Δεν απαιτείται προεγγραφή
  • Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθηση

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών.

[RE-START] Press release_Multiplier Event_ΕL-Final

[RE-START] Multiplier Event_Agenda